Obsah hlavní stránky
Zlatá hodinka na hradech – sdílejte fotky!
O
Ondřej Horák
16.05.2026 12:59
👁 130 zobrazení
Nic neudělá fotografii hradu lépe než světlo při západu slunce. Minulý týden jsem zachytil Bezděz těsně před soumrakem a výsledek předčil očekávání.
Na který hrad nebo zámek jste nafotili nejlepší snímky? Kde stojí za to přijet ráno nebo večer?
Na který hrad nebo zámek jste nafotili nejlepší snímky? Kde stojí za to přijet ráno nebo večer?
🌐 Preložené z CS (strojovo)
Nič nerobí fotku hradu lepším ako západ slnka. Minulý týždeň som chytil Bezdeza tesne pred súmrakom a výsledok prekročil očakávania.
Ktorý hrad alebo hrad ste urobili najlepšie fotografie? Kde stojí za to prísť ráno alebo večer?
Ktorý hrad alebo hrad ste urobili najlepšie fotografie? Kde stojí za to prísť ráno alebo večer?
4 odpovede
J
Jakub Vlček
22.05.2026 09:12
Zveřejnil jsem fotku Točníku při západu slunce na Instagramu a měla přes 400 liků. Ta zlatá světla na kamenném zdivu jsou prostě neodolatelné. 📸
Pri západe slnka som napísal fotku Torchu na Instagram a mala vyše 400 liks. Zlaté svetlá na kamennej stene sú jednoducho neodolateľné
J
Jana Nováková
28.05.2026 05:08
Ranní mlha kolem Kokořína je magie — přišla jsem hodinu před otevřením a brána byla ještě zavřená, ale stačilo obejít zdi a mít celé okolí jen pro sebe.
Ráno hmla okolo Kokorina je mágia - prišiel som hodinu pred otvorením a brána bola stále zavretá, ale všetko, čo som musel urobiť, bolo ísť okolo múrov a mať celú štvrť pre seba.
P
Petr Kratochvíl
03.06.2026 01:07
Zvíkov při ranním pátrání v mlze nad soutokem Otavy a Vltavy... prostě neopakovatelné. Doporučuji srpen, kdy bývá mlha nejčastěji.
Zviera ráno hľadá hmlu nad sútokom Otavy a Vltavy... len neopakovateľné. Odporúčam august, keď hmla je najčastejšie.
M
Markéta Dvořáčková
08.06.2026 20:16
Lipnice nad Sázavou při podzimním podvečeru — staré zdivo v teplých barvách a les kolem v ohnivém podzimním kabátu. Bylo mi líto odcházet.
Lipnice nad Sázavou počas jesene večer - staré murivo v teplých farbách a les okolo ohnivého jesenného kabáta. Prepáčte, že som odišiel.
Prihláste sa na pridanie odpovede.