Pamatky.cz — ilustrované panorama českých památek

Drobečková navigace

Ścieżka nawigacyjna

• Strona Główna
  • Forum
  • Diskuse

Site branding

Strona główna
pamatky.cz

Hlavní navigace

• Strona główna
  • Lista zabytków
  • Encyklopedia
  • Architekci
  • Losowy zabytek
  • Gry i quizy
  • Forum
  • Zabytki w kieszeni
  • Zarejestruj firmę
  • O projekcie
PL
  • English EN
  • Deutsch DE
  • Polski PL
  • Slovenčina SK
  • Čeština CS
Zdobywaj punkty za każdą wizytę! Zaloguj się Zarejestruj się za darmo

Obsah hlavní stránky

Forum › Fotografie z cest › Zlatá hodinka na hradech – sdílejte fotky!

Zlatá hodinka na hradech – sdílejte fotky!

O
Ondřej Horák 16.05.2026 12:59 👁 134 wyświetleń
Nic neudělá fotografii hradu lépe než světlo při západu slunce. Minulý týden jsem zachytil Bezděz těsně před soumrakem a výsledek předčil očekávání.

Na který hrad nebo zámek jste nafotili nejlepší snímky? Kde stojí za to přijet ráno nebo večer?
🌐 Przetłumaczone z CS (maszynowo)
Nic nie czyni zdjęcia zamku lepszym niż zachód słońca. W zeszłym tygodniu złapałem Bezdeza tuż przed zmierzchem i wynik przekroczył oczekiwania.

Który zamek czy zamek zrobiłeś najlepsze zdjęcia? Gdzie warto przyjść rano czy wieczorem?

4 odpowiedzi

J
Jakub Vlček 22.05.2026 09:12
Zveřejnil jsem fotku Točníku při západu slunce na Instagramu a měla přes 400 liků. Ta zlatá světla na kamenném zdivu jsou prostě neodolatelné. 📸
Umieściłem zdjęcie Pochodni na Instagramie o zachodzie słońca i miało ponad 400 lików. Złote światła na kamiennej ścianie są nie do odparcia
J
Jana Nováková 28.05.2026 05:08
Ranní mlha kolem Kokořína je magie — přišla jsem hodinu před otevřením a brána byla ještě zavřená, ale stačilo obejít zdi a mít celé okolí jen pro sebe.
Poranna mgła wokół Kokorina jest magiczna - przyszedłem godzinę przed otwarciem i brama była nadal zamknięta, ale wszystko co musiałem zrobić to obejść ściany i mieć całą okolicę dla siebie.
P
Petr Kratochvíl 03.06.2026 01:07
Zvíkov při ranním pátrání v mlze nad soutokem Otavy a Vltavy... prostě neopakovatelné. Doporučuji srpen, kdy bývá mlha nejčastěji.
Zwierzę w porannym poszukiwaniu we mgle nad połączeniem Otawy i Vltavy... po prostu nie do powtórzenia. Polecam August, kiedy mgła jest najczęstsza.
M
Markéta Dvořáčková 08.06.2026 20:16
Lipnice nad Sázavou při podzimním podvečeru — staré zdivo v teplých barvách a les kolem v ohnivém podzimním kabátu. Bylo mi líto odcházet.
Lipnice nad Sazavou jesienią wieczorem - stare mury w ciepłych kolorach i las wokół w ognistym jesiennym płaszczu. Przepraszam, że wyjeżdżam.

Zaloguj się aby dodać odpowiedź.

🏘️ Dla gmin i centrów informacji 🔒 Prywatność 🇸🇰 Słowackie zabytki 📡 RSS

© 2026 pamatky.cz — provozovatel SAIT CZ spol. s r.o., IČO 43962271, DIČ CZ43962271, se sídlem Těšínská 365, 735 14 Orlová-Poruba, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 2359. Kontakt: +420 773 788 755, info@pamatky.cz.

Obchodní podmínky · Podmínky firemní prezentace · Ochrana osobních údajů · Cookies · Provozovatel · Řešení sporů (ČOI)